La pàgina web de l’Ajuntament de Gandia és l’instrument que posen al teu abast per conèixer la institució i la ciutat. L’Ajuntament és la casa de totes les gandians i els gandians i la seua web, un canal de comunicació directe i àgil amb la ciutadania i una porta virtual que vos portarà molt fàcilment a elles.

Gandia és una gran ciutat valenciana i mediterrània, rica en cultura –bressol dels grans de la nostra literatura, com Ausiàs March, Joanot Martorell, -autor de Tirant lo Blanc-, i Roís de Corella.

Gandia és la primera Capital Cultural Valenciana de la història. També és coneguda arreu del món por la família Borja (o Borgia), que va aconseguir fama universal per donar dos papes a Roma, i per Sant Francesc de Borja, duc i san.

La ciutat és un consolidat destí turístic que té la fortuna d’acollir paratges naturals i platges meravelloses com la de l’Ahuir, una de les poques que encara es conserven verges a la Mediterrània.

I Gandia també és capital comercial, Ciutat Saludable, Ciutat de la Ciència i la Innovació, i ciudad universitària, la qual cosa le imprimeix un segell distintiu de ciutat educadora i emprenedora.

Descobreix-la ací.