La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza, per segon any consecutiu, el DIA DE LA CREATIVITAT en les poblacions que integren la Càtedra. Una activitat oberta i gratuita per a tots els xiquets i xiquetes estudiants de primaria i secundaria en la que es divertiran aprenent amb les activitats organitzades.

El DIA DE LA CREATIVITAT es celebrarà el dissabte 7 de maig a Ontinyent (Centre Cultural Caixa Ontinyent – C/Gomis, 3). El 14 de maig a Oliva (Centre Polivalent – C/Antoni Mestre Sanchis, 39), el 21 de maig a Tavernes de la Valldigna (Casa de la Cultura – Passeig de Lepant) i finalment el dissabte 28 de maig a Gandia (CSI COM Plaça Prado – C/Fundació Vicente Ferrer, 6). L’horari de les activitats serà de 10:00 a 13:00 hores i és necessària la inscripció prèvia a través d’aquesta mateixa web per tal d’assegura la disponibilitat.

Les activitats programades són les següents:

Per a inscriure’t en les activitats i així reservar la teua plaça has d’accedir al formulari mitjançant el següent enllaç i elegir aquelles en les que vols participar. Recorda que pots elegir fins a tres activitats que no han de coincidir en el horari.

En l’organització de les activitats col·laboren amb la Càtedra empreses com Pulsión, Connecta Natura, Entropia o Alias Group.

La Càtedra és el marc de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i les empreses Caixa Ontinyent, Productes Citrosol S.A., Instal·lacions Telefòniques Digitel SL, Juan i Juan SL, ODEC Centre de Càlcul i Aplicacions Informàtiques SA i els Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna. Es va presentar al maig de 2014 i des de llavors ha desenvolupat desenes d’activitats per al foment de la innovació i la cultura emprenedora.