¿Eres una persona emprenedora, amb una idea de negoci que vols fer crèixer?

¿Tens en marxa ja la teua empresa i caldria accelerar-la?.

Esta jornada és per a tu.!!

L’Ajuntament de Gandia, des de l’Àrea de Polítiques econòmiques i innovació, continuant amb la tasca de impulsar i dinamitzar l’ecosistema emprenedor de la nostra comarca, organitza al centre URBALAB aquesta jornada.

8 de FEBRER, A LES 10.30H A URBALAB

LANZADERA és una incubadora i acceleradora d’empreses, impulsada per Juan Roig, que té per objecte la captació del talent i el recolzament de les persones emprenedores per a que siguen capaços de crear empreses eficients, que afegisquen valor. Compten amb diferents programes, amb la finalitat d’impulsar i recolzar els projectes des de la seua fase inicial i buscant tot tipus de idees que incorporen un component innovador, però no sols les tecnològiques.

Contingut:  o Presentació del Programa Lanzadera, per a empreses en marxa i que necessiten una acceleració. o Presentació del Programa Garaje, si tens una idea, estàs iniciant-la i necessites ajuda o Diferències i característiques dels dos programes i requisits per a participar o L’experiència d’un emprenedor que ha passat pel programa “Garaje”: Miguel Frasquet, fundador i CEO de Solatom Si eres una persona amb iniciativa i inquietud emprenedora, no desaprofites l’oportunitat i acudeix! 

 

+ Info: https://docs.google.com/forms/d/19VtgmDrrPBMuERsqZQZXqrvqdYOwCm3kEAgMH2bAyzQ/viewform?edit_requested=true