Els alumnes del curs «Els secrets de l’èxit empresarial» coneixen l’estratègia i el model de negoci de Caixa Ontinyent

Els alumnes del curs “Els secrets de l’èxit empresarial”, que organitza la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia, van visitar el passat divendres, 23 de febrer, el Centre Cultural Caixa Ontinyent, per a conèixer el secret de com ha arribat a ser una institució centenària.

La jornada es va composar de dos parts, una en la que el cap de Secretaria i Obra Social de Caixa Ontinyent, Vicent Ortiz, va explicar el projecte de l’entitat i els motius de la supervivència; i una segona part en la qual van conéixer el programa Finança’t, de la mà de la seua responsable, Miriam Penalba, i la importància de millorar els coneixements financers.
Els alumnes assistents són majoritàriament postgraduats i molt d’ells professionals exercents amb un nivell elevat de formació.

Després de les diverses ponències es van platejar moltes qüestions relacionades amb Caixa Ontinyent, el món financer, el futur bancari, productes i la responsabilitat social de la banca, expressant finalment la seua felicitació a l’entitat.

Des de la Càtedra d’Innovació volem agrair a Caixa Ontinyent la seua gran acollida.